NESLAVNO: Monako prošao kao Marusi protiv Partizana!

FOTO: KK Partizan

Košarkaši Olimpijakosa i Monaka od 17 časova u Kaunasu igraju prvi susret Fajnal fora Evrolige, a sam duel obeležila je sjajna igra Kneževa tokom prvog poluvremena, a onda neshvatljiv pad.

Naime, posle ubedljivih 12 razlike na poluvremenu za Monako, Olimpijakos je potpuno promenio način igre i prešao na pozicionu odbranu na koju Monako jednostavno nije imao rešenje. Tako, Monako je postigao samo dva poena i izjednačio negativni rekord lige.

 


Nizali su se nerealizovani napadi tima Saše Obradovića, dok su sa druge strane Vezenkov, Papanikolau i ostali crveno-beli iz Pireja rešetali iz svih pozicija. Trener Monaka Saša Obradović pokušavao je da tajm-autima prodrma svoje košarkaše, ali jsu svi njegovi napori bili uzaludni.

Džordan Lojd je bio jedini koji je tokom treće četvrtine uspeo da poistigne poene, i to, posle kontranapada. da sve bude još gore po Kneževe, tokom nekoliko akcija uopšte nisu uspeli da upue šut ka košu rivala.

Sa druge strane, Olimpijakos je kažnjavao sve greške rivala i posle 41:29 za Monako, preokrenuli su na 56:43, i to, neverovatnom serijom od 27:2. Ovako loš poenterski učinak Monaka, uticao je da se izjednači negativni rekord po broju postignutih poena.

Monako je stao u red sa ekipom Marusija koja je protiv Partizana u Top 16 fazi 2010. godine upisala samo dva poena za četvrtinu. Takođe, i sa Žalgirisom koji je u meču protiv Efesa iz 2014. godine ubacio samo dva poena za četvrtinu, ali i sa Benetonom koji je protiv Efesa 2005 imao isti učinak.

 


Od 20 sati sastaju Barselona i Real Madrid.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "NESLAVNO: Monako prošao kao Marusi protiv Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*