NOVI REMI U TURSKOJ: Jojić zaigrao za Partizan, Petrića brine jedna povreda!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana odigrali su novi kontrolni meč na pripremama u turskom Beleku.

Crno-beli su ovog puta remizirali sa rivalom iz Mozzart Superlige Srbije, ekipom Mladosti iz Lučana. Konačan rezultat bio je 2:2.

Gordan Petrić je ovu utakmicu iskoristio da priliku da mlađim fudbalerima, kao i onim igračima koji su u mečevima protiv Ahmata i Univerzitatee iz Krajove imali manju minutažu.

 


„Crno-beli“ su poveli u 20. minutu pogotkom Mihajla Ilića. Danilo Pantić je izvrsno izveo korner, a Ilić je sa peterca glavom loptu sproveo u mrežu.

Ipak, samo dva minuta kasnije Lučanci poravnavaju rezultat na 1:1. Veliku grešku napravila je odbrana Partizana, posle čega je oboren jedan igrač Mladosti u kaznenom prostoru, pa je sudija pokazao na belu tačku.

Precizan je bio Nikola Jojić.

Gordan Petrić je napravio veliki broj izmena na poluvremenu, a u igru je ušao i Miloš Jojić.

Mladost je do preokreta došla u 72. minutu posle sjajno izvedenog kontra napada. Sve se završilo perfektnim centaršutem i još boljim udarcem sa desetak metara.

Partizan šest minuta kasnije postavlja konačnih 2:2. Janko Jevremović se lepo snašao i preciznim udarcem savladao golmana Mladosti.

Treba napomenuti da je Partizan od 50. minuta igrao sa igračem manje, nakon što je teren zbog povrede napustio Mihajlo Petković, a trener Petrić nije želeo da ubaci drugog igrača.

 


Be the first to comment on "NOVI REMI U TURSKOJ: Jojić zaigrao za Partizan, Petrića brine jedna povreda!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*