ZVEZDA NA POTEZU: Španski velikan želi ljubimca Delija!

FOTO: FK Crvena zvezda

Aleksandar Dragović se nalazi na meti sve više klubova.

Iskusni štoper je u naponu snage došao na „Marakanu“ iz Bajerna iz Leverkuzena, a brojni klubovi iz „liga petice“ žele da ga vrate u svoje redove.

Iako je ponuda Sampdorije odbijena, sada španski mediji prenose da je za njega zainteresovana Sevilja!

 


„Relevo“ prenosi da sportski direktor Sevilje Monći želi iskusnog defanzivca Crvene zvezde da dovede kao slobodnog igrača, a ključni čovek kod ove ideje je Horhe Sampaoli, argentinski stručnjak koji vidi Dragovića kao idealno rešenje za svoj tim.

On želi da Dragović bude lider odbrane, a da su problemi u odbrani Andalužana ogromni govori i podatak da su iz Rena na pozajmicu doveli Francuza Loika Baldea. Ipak, ako žele Dragovića bez obeštećenja, moraće da sačekaju do juna 2024. godine kada mu ističe ugovor.

Dragović želi da se vrati na Zapad, ali mu je u klubu predočeno da mora da ostane do kraja sezone što je on prihvatio. Ipak, ponuda velikog i uspešnog kluba poput Sevilje mogla bi da pomeri neke planove i iskusnog igrača i Zvezde.

Sevilja je zbog loših igara svojih štopera i zbog nekih povreda koje su se desile morala da eksperimentiše pa je na nekim mečevima i Nemanja Gudelj igrao kao centralni defanzivac.

 


Be the first to comment on "ZVEZDA NA POTEZU: Španski velikan želi ljubimca Delija!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*