POSLE NOVE BLAMAŽE: Lalatović ponudio ostavku!

lalatovic-nenad-cukaricki

Srpski trener Nenad Lalatović ponudio je ostavku na mesto šefa struke banjalučkog Borca.

Nakon ispadanja iz Evrope od tima sa Farskih Ostrva, Borac je loše odigrao i u nacionalnom prvenstvu – samo 2:2 protiv Sloge iz Doboja.

Borac je vodio 2:0 na poluvremenu, ali je na kraju došao samo do boda.


„Ispražnjen sam i nervozan, bio bih najsrećniji kada bi uprava prihvatila ostavku. Ja sam svoju šansu prokockao, za sve bi bilo najbolje da dođe novi trener. Kriv sam za sve i ovo je poslednji put da se nekome izvinjavam, molim upravu da prihvati, najbolje je da odem“, rekao je Lalatović i dodao:

„Ovo je moralni čin, imao sam ogromnu želju. Ima tu još nekih stvari, ali nije važno, razočaran sam. Najbolje je da odem. Ispao sam iz Evrope, kada je već svima smetnja.“

Govorio je i o svojim igračima.

„Razočaran sam u igrače, zalaganje na terenu, šetaju se kao manekeni. Fudbaleri moraju da ostanu, ja ne moram. Ovo je za mene takav šamar. Nikad nisam dao otkaz za 12 godina. Ispao sam od poluamatera. Došao sam za iste pare kao u Kragujevcu, nisam došao zbog para, želeo sam trofej. Nešto mora da se menja, šta ja imam da pričam. Ovo je moralni čin zbog navijača i podnosim ostavku zbog njih i divnih ljudi koji vode ovaj klub“, istakao je Lalatović.

 


Be the first to comment on "POSLE NOVE BLAMAŽE: Lalatović ponudio ostavku!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*