ISPLIVALA ŠOK FOTKA: Ilija Belošević na večeri sa tim menadžerom Crvene zvezde! (FOTO)

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

U jeku finalne serije ABA lige pojavila se jedna veoma zanimljiva fotografija.

Na njoj se na jednoj večeri mogu zajedno videti tim menadžer Crvene zvezde Nebojša Ilić i, verovatno, najpoznatiji srpski košarkaši arbitar Ilija Belošević.

Pored njih dvojice tu su još, javnosti, nepoznata dva čoveka.


Nije jasno zbog čega su se Ilić i Belošević našli na večeri, pa ni kad je slika napravljena, ali je jasno da im tamo nije bilo mesto, pa makar i da su samo pričali o temama koje nemaju veze sa košarkom.

Pogotovo imajući u vidu da Belošević Crvenoj zvezdi deli pravdu na desetine mečeva svake sezone, što u ABA ligi, što u domaćem prvenstvu i Kupu Srbije.

Upravo je Belošević bio na najvećem udaru Partizana posle druge utakmice finalne serije ABA lige. Crno-beli su ga optužili da je doneo nekoliko spornih odluka, koje su, prema njima, odlučile pobednika tog duela.

Prema našim informacijama Ilija Belošević će najverovatnije biti sudija na petom meču finala, ukoliko do njega dođe, a mi se nadamo da posle tog potencijanog duela niko neće prstom pokazati na sudijsku trojku, kao i da će najbolji tim osvojiti ABA ligu.

Naravno, isto se odnosi i na sudijsku trojku, koja će pravdu deliti u petak, u četvrtom meču ove, zaista, jedinstvene serije.

 


Be the first to comment on "ISPLIVALA ŠOK FOTKA: Ilija Belošević na večeri sa tim menadžerom Crvene zvezde! (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*