EKSPLOZIJA NA MARAKANI: Vezista Arsenala NADOMAK Zvezde!

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je pobedom nad Partizanom u četvratk odbranila „duplu krunu“, ali odmora na Marakani nema.

Posebno za direktore Zvezdana Terzića i Mitra Mrkelu koji pred sobom imaju težak period da zadrže kostur ekipe, ali i pronađu adekvatna pojačanja kako bi Zvezda naredne sezone bila još snažnija. 

Po svemu sudeći na dobrom su putu! Kako prenosi „Mozzart sport“ Crvena zvezda je vrlo blizu dogovora sa vezistom Arsenala iz Tule – Kingsom Kangvom.


Reprezentativac Zambije bio je jedan od boljih u timu Miodraga Grofa Božovića koji je za njega imao samo reči hvale nakon ispadanja iz ruske Premijer lige. 

Kangva je ove sezone za Arsenal odigrao 19 utakmica u Premijer ligi Rusije, postigao je četiri gola, a namestio još pet. Po mišljenju stručnjaka bio je najbolji pojedinac u taboru tima iz Tule.

Iz tog razloga na Marakani veruju da će reprezentativac Zambije biti od ogromne pomoći u kvalifikacijama za Ligu šampiona. 

Vezista iz Zambije ima ugovor sa Arsenalom do 2023. godine i nema sumnje da će Crvena zvezda morati da plati određeno obeštećenje.

 


Ipak, pitanje je koliko će Rusi moći da traže budući da su izgubili status premijerligaša, a da je Kangva i više nego zainteresovan za dolazak na Marakanu. 

Be the first to comment on "EKSPLOZIJA NA MARAKANI: Vezista Arsenala NADOMAK Zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*