OHI JE BIVŠI? Ovo je Zvezdin tim za TSC!

Dejan Stanković-Stankovic-Crvena zvezda
FOTO: FK Crvena zvezda

Nakon remija u Večitom derbiju i sačuvana dva boda prednosti u odnosu na Večitog rivala, ekipa Crvene zvezde pred sobom ima možda i najveći ispit do kraja akutelne sezone.

Susret između TSC-a i Crvene zvezde igra se od 16 časova, a trener Dejan Stanković već je odredio sastav koji će istrčati na teren velelepnog stadiona u Bačkoj Topoli.

Sasvim očekivano na golu će se nalaziti kapiten Milan Borjan. U poslednjoj liniji nalaziće se trojica igrača Eraković, Dragović i Pankov, dok su mesta po bokovima rezervisana za Pićinija i Gajića.


Na poziciji zadnjeg veznog svoje mesto će zauzeti Seku Sanogo, dok će se na poziciji kreatora igre naći Gelor Kanga.

U ofanzivnom delu ekipe mesto će zauzeti Mirko Ivanić i Aleksandar Kataji, dok će za golove ovoga puta biti zadužen Milan Pavkov koji će zameniti Ohija Omoižuanfa.

Crvena zvezda: Borjan, Eraković, Dragović, Pankov, Pićini, Gajić, Sanogo, Kanga, Ivanić, Katai, Pavkov. Trener: Dejan Stanković


1 Comment on "OHI JE BIVŠI? Ovo je Zvezdin tim za TSC!"

  1. Zasto bivsi,koliko vidim on je igrao protiv TSC. Ne razumem ove kvazi novinare koje radi prodajeili izlaska svoje price u novinama kojima rade zele LAZIMA da podignu tiraz. Za neproverenu i netacnu informaciju se nekada islo u zatvor.Sada medjutim svako moze da pise sta god hoce a da ga niko ne sankcionise. Decko je dosao u Zvezdu kao najbolji strelac Evrope u tom trenutku. I njemu i saigracima treba vremena da se uklope. Zvezda sledece sezone ako napravi igru prema Ojihevim mogucnostima od njegove sledece prodaje moze zaraditi da bar dve sezone mirno funkcionise.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*