VREME ZA RASTANAK: Ljubimac navijača NAPUŠTA Zvezdu!

Miloš Degenek će ove zime, po svemu sudeći, napustiti redove Crvene zvezde.

Iza iskusnog defanzivca crveno-belih je polusezona sa dosta oscilacija. Australijanac srspkog porekla na startu sezone nije dobijao puno šansi od trenera Dejana Stankovića, da bi se vremenom vratio u postavu i bio važan deo tima aktuelnog šampiona Srbije.

Ipak, nakon utakmice sa Mitjilandom i crvenog kartona koji je Degenek zaradio na ovom susretu, on je ponovo pao u zapećak i već krajem polusezone je počelo da se govori o njegovom odlasku iz kluba.

 


Sada se pojavila i prva zainteresovana strana, a reč je o asutrijskom LASK-u, u kojem ulogu direktora obavlja Radomir Vujanović.

Priče o prelasku Degeneka u austrijsku Bundesligu podgrejale su i priče trenera LASK-a, Andreasa Vilanda, koji je nahvalio defanzivca crveno-belih.

– Čvrst je u duelima, dobar je u ofanzivnim zadacima. Ima i dobar pregled, kao i oko za neka „dublja“ rešenja. Sve je to važno za našu igru – kazao je Viland o Degeneku.

Tržišna cena Miloša Degeneka je prema specijalizovanom sajtu „Transfermarkt“ procenjena na 2.500.000 evra, ali austrijski mediji pišu da bi on za znatno manji novac mogao da pređe u LASK.

 


Be the first to comment on "VREME ZA RASTANAK: Ljubimac navijača NAPUŠTA Zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*