KAKVE REČI: Trener Andore posle meča sa Partizanom nahvalio crno-bele i Obradovića!

FOTO: KK Borac

Andora je prvi tim koji je uspeo da pobedi Partizana ove sezone.

Trener Andore Ibon Navaro bio je prezadovoljan nakon pobede njegovog tima, a posle meča bio je pun hvale za crno-bele, a pogotovo za Željka Obradovića.

Imali smo veoma dobar pristup trećoj četvrtini. Naša odbrana je bila odlična, kontrolisali smo izgubljene lopte, a počeli smo da igramo ranije nego u prvom poluvremenu. Uradili smo tačno ono što smo želeli. U četvrtoj četvrtini energija nam je bila manja i nismo znali kako da radimo stvari lako, morali smo ovako da pobedimo. To je prestižna pobeda za klub, tim, državu, ali nemamo previše vremena da uživamo u njoj. Partizan je jedan od najboljih timova, sa najboljim trenerom u Evropi, i jedan je od favorita za osvajanje Evrokupa pored Lokomotive, Valensije, Virtusa… Zato kažem da je to veoma prestižna pobeda. Imali smo za rivale igrače koji će igrati u NBA i verovatno najboljeg trenera u istoriji Evrolige„, rekao je on i dodao:


Bilo je to dobro drugo poluvreme. Ispunili smo plan igre, stvari su išle dobro i veoma smo zadovoljni pobedom. Moramo ovo da proslavimo sa našim navijačima, to je važna pobeda protiv veoma dobrog protivnika„.

Be the first to comment on "KAKVE REČI: Trener Andore posle meča sa Partizanom nahvalio crno-bele i Obradovića!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*