DONETA ODLUKA: Zvezda odložila put za Razgrad!

FOTO: FK Partizan

Fudbalere Crvene zvezde u četvrtak očekuje gostovanje Ludogorecu u Razgradu.

Tim povodom održana je konferencija za medija u kojoj je utiske i očekivanja o predstojećem meču izneo trener crveno-belih Dejan Stanković. 

Svakako, ono što nije dobra stvar u redovima crveno-belih je i činjenica da su čak četvorica igrača pozitivna na korona virus. Van stroja su kapiten Milan Borjan, Miloš Degenek, Aleksandar Dragovič i Aleksandar Katai. 


– Mi smo Crvena zvezda. Ja neću tražiti izgovore. Neću tražiti bilo kakve odstupnice. Mi imamo momke koji su ženji utakmica i siguran sam da će odmeniti naše lidere. Nadam se da će  sve završiti samo na tome, na njih četvoro. Preguraćemo ovo. Idemo dalje – istakao je Stanković. 

On je otkrio da će crveno-beli put Bugarske krenuti kasnije nego što se očekivalo. Zbog toga Zvezda neće trenirati na stadionu Ludogoreca.

– Slažem se da je uvek bolje kada se igra kod kuće. Isto je bitno da se oseti protivnički teren, da se uzmu dimenzije, što se kaže. Ali opet, mi smo jedna iskusna ekipa kojoj to ne bi trabalo da smeta niti da utiče. 

Stanković je zatim pojasnio zbog čega će crveno-beli putovati direktno na utakmicu bez uobičajenog treninga.

– Mi bi putovali ranije, ali jednostavno zbog novonastale situacije želeli smo da budamo sigurno u broj putnika. Ali, imamo momke koji će biti spremni za sutra – zaključio je Stanković. 

 


Be the first to comment on "DONETA ODLUKA: Zvezda odložila put za Razgrad!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*