POZNATA I PLATA: Zvezda dogovorila najveće zimsko pojačanje!

FOTO: FK Crvena zvezda

Dogovor je blizu i bivši reprezentativac Srbije Duško Tošić trebalo bi da u narednim danima potpiše ugovor sa Crvenom zvezdom.

Trener Dejan Stanković pre nekoliko dana najavio iznenađenje za navijače Crvene zvezde. Kako piše Sportki Žurnal to bi trebalo da bude Duško Tošić, ako u poslednji čas ne dođe do primamljive ponude iz inostranstva.

Njegovo definitivno „da“ trebalo bi da se čuje pre polaska na pripreme na Kipar (9. januar). Tošić je imao ponude iz Turske, gde ga žele Bešiktaš i Karagumruk, međutim deluje da je bliži ostanku u Srbiji gde bi posle dužeg vremena mogao da bude uz kćerke i suprugu. 

Zvezda je u razgovorima sa Tošićem istakla da može maksimalno da mu ponudi između 360 i 400 hiljada evra bez bonusa i premija. Planirano je da sa bivšim reprezentativcem bude potpisan dvogodišnji ugovor.

Njegov dolazak mogao bi da označi i odlazak jednog štopera, najverovatnije će to biti Miloš Degenek za kog navodno ponovo postoji interesovanje iz Kine.

Tošić će u januaru proslaviti 36. rođendan. U Zvezdi je bio od 2010. do 2012. godine. Posle toga je otišao u Betis i Genčlerbirligi. Igrao je još za Sošo, Verder, Portsmut, KPR i naposletku Guangdžou.

Be the first to comment on "POZNATA I PLATA: Zvezda dogovorila najveće zimsko pojačanje!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*