IZNENAĐENJE NA MARAKANI: Bio je standardan, a sada napušta Zvezdu!

FOTO: FK Crvena zvezda

Marko Gobeljić bi tokom zimskog prelaznog roka mogao da napusti Crvenu zvezdu.

Crvena zvezda planira da „skrati“ igrački kadar tokom zime. Ugovor je istakao Ričmondu Boaćiju, otišao je Stefan Hajdun, na izlaznim vratima su Srđan Spiridonović, Milan Pavkov, Veljko Simić i Aleksa Vukanović, a kako prenosi Žurnal i Marko Gobeljić bi mogao da napusti crveno-bele.

Desni bek Crvene zvezde ima dozvolu Zvezde da traži novi klub nakon blede jeseni tokom koje je izgubio mesto startera. Povrede i slabija forma izbacile su ga iz ritma, pa je prednost tako dobio Milan Gajić. Zbog toga je ideja rukovodstva Crvene zvezde da Gobeljiću dozvoli odlazak već na zimu, čak iako na tržištu nema dovoljno dobrih „domaćih“ rešenja na mestu desnog beka.

Očekuje se da tokom proleća Dejan Stanković sve više koristi formaciju 3-4-2-1, pa bi se tako za mesto na desnom boku pored Gajića borile još novajlije Slavoljub Srnić i Aksel Bakajoko, dok se traži i rešenje na mestu levog beka.

Gobeljić je bio jedno od prvo pojačanja u eri Vladana Milojevića i učestvovao je u tri vezane titule, a do sada je odigrao 129 mečeva i zabeležo devet golova i 17 asistencija.

Be the first to comment on "IZNENAĐENJE NA MARAKANI: Bio je standardan, a sada napušta Zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*