NOVAČE, LJUDINO: Video koji je rasplakao Srbiju i region!

Najbolji teniser sveta neretko ume da oduševi. Sada je to učinio pokazavši koliko je nekada malo našeg truda dovoljno da bi se nekome ulepšao život.

Naime, ova priča počinje u Makedoniji, gde Zoran Mijalkov, otac dva sina – odgaja obojicu trudeći se svakodnevno više nego što to obično očevi čine. Oba sina su mu, naime, autistična.

https://twitter.com/Zoran_Mijalkov/status/1323695225248821249

Saznavši za ovu malu porodicu, koju baš njegovi mečevi čine srećnijim u danima koji su često umeli da budu baš drugačiji, Novak Ðoković je uradio ono što Novak Đoković najbolje i radi – usrećuje druge. Snimio je poruku iz Beograda i poslao je porodici Mijalkov.

– Ćao, Petre. Peco, kako si? Šaljem ti jedan veliki pozdrav i jedan veliki zagrljaj iz Beograda, nadajući se da ćemo uskoro da se vidimo i uživo. Ljubim te puno i puno te grlim. Čuvaj se!“, poručio je Nole svom malom navijaču, preneo je „Blic“!

Kada je porodica Mijalkov dobila ovu video-poruku, sreći nije bilo kraja.

– Za sreću treba malo. Ogromna blagodarnost za Noleta koji ne samo što je najbolji teniser, nego pre svega Čovek sa ogromnom dušom i srcem. Blagodarim od srca i duše što si pomogao da moj sin Petar ima srećne momente i osmehe kao kada te gleda kako igraš. Sila ljubavi- poručio otac ova dva predivna dečaka.

Be the first to comment on "NOVAČE, LJUDINO: Video koji je rasplakao Srbiju i region!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*