MARAKANA U ŠOKU: Zvezda odustala od napadača

FOTO: FK Crvena zvezda

Nedaljama traje saga oko dolaska Federika Makeda u Crvenu zvezdu, a po svemu sudeći od transfera napadača neće biti ništa.

Grčki mediji su preneli da su se Zvezda i Makeda dogovorili, da je rekao „da“ na ponudu šampiona Srbije od oko 700.000 evra godišnje, plus bonusu, za ugovor na dve godine uz opciju produžetka na još jednu, ali da je Panatinaikos pravio problem. 

Međutim, iz Ljutice Bogdana tvrde drugačije. Makeda ne dolazi!

– Crvena zvezda neće dovoditi Makedu niti bilo kog drugog napadača. Zvezda ima četiri izvanredna špica Boacija, Pavkova, Tomanea i Krstovića, a po potrebi tu poziciji su često igrali i Ben i Vukanovic. Pritom su Boaći i Pavkov u najboljim igračkim godinama –  rekli su Kuriru iz kluba.

– U ovom trenutku nema potrebe da dovodimo sedmog špica. Svi ovi igrači primaju platu u Crvenoj zvezdi i moramo voditi računa da dodatno ne opterećujemo budžet za plate. Ne treba zaboraviti da imamo limit na četiri stranca a mi ih već imamo šest (Sanogo, Kanga, Ben, Boaci, Tomane, Garsija). Nećemo praviti greške iz prošle godine kada smo iz želje da imamo što bolji tim dovodili nove igrače pre nego što odu oni koji su tu. Veliki broj igrača je omogućio veliki roster i lakše osvajanje šampionske titule ali i mnogim igračima onemogućio da imaju dovoljnu minutažu i pokažu sav kvalitet.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "MARAKANA U ŠOKU: Zvezda odustala od napadača"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*