DELIJE GRME POSLE MEČA U SURDULICI: Navijači Zvezde tvrde da je sudija pogurao Partizan! (VIDEO)

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana savladali su Radnik u Surdulici rezultatom 2:0 u četvrtom kolu Superlige Srbije, ali navijači njihovog večitog rivala, Crvene zvezde, pomno su pratili taj meč i besni su na sudiju Lazara Lukića.

Naime, oni kojima je crveno-bela boja u srcu tvrde da je ekipa Radnika oštećena za penal u osmom minutu, jer je situacija bila „potpuno ista“ kao u prvom kolu kada je Partizanu sviran jedanaesterac u Kruševcu.

– Sudijski ekspert Radojičić je pre nekoliko dana, posle izmišljenog penala za Partizan u Kruševcu rekao i upozorio – „da ne bude da na jednoj utakmici važi a na drugoj neće važiti ovaj kriterijum. Prva ekipa kojoj se ovo desi, ona će očekivati da ovo bude jedanaesterac i za njih, ali ne verujem da će se ovo suditi za nekoga drugog‬“ – navode navijači šampiona Srbije.

Vi procenite da li se radi samo o navijačkoj ostrašćenosti Zvezdinih navijača ili je sudija stvarno doneo pogrešnu odluku.

Be the first to comment on "DELIJE GRME POSLE MEČA U SURDULICI: Navijači Zvezde tvrde da je sudija pogurao Partizan! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*