SPREMANJE ZA EVROLIGU: Zvezda dovela prvo pojačanje!

Zvezda Luka Vudragović

Košarkaši Crvene zvezde dobili su prvo pojačanje za narednu sezonu. U pitanju je mladi Luka Vudragović, talentovani kadet KK „Vizura“ koji se smatra jednim od najvećih talenata na našim prostorima, a i šire, u generaciji rođenoj 2004. godine.

Luka, koji je rođen 2. juna 2004. godine je potpisao višegodišnji ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana. Uz pravilan razvoj i napredak koji se očekuje od Luke u sezonama koje dolaze, crveno-beli su dobili jednog od najperspektivnijih igrača u Srbiji koga karakteriše odličan šut spolja kao i dobar skok.

Luka, za koga su bili zainteresovani brojni klubovi, čak i oni iz inostranstva, je visok 197 centimetara, reprezentativac je Srbije za igrače do 16 godina, igra na poziciji beka šutera i prethodne sezone bio je najbolji igrač, svog, sada već bivšeg kluba, u svom starosnom uzrastu. Zbog toga čelnici crveno-belih mogu da budu veoma srećni i zadovoljni što su ga doveli u svoje redove:

– Mnogo sam srećan što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, mojim klubom za koji navijam i na čije sam utakmice dolazio od malena. Znam da to mnogi izjavljuju, ali imao sam potrebu da kažem to i kao navijač kluba za koji ću sada igrati. Prvo u mlađim selekcijama. Jasno je da moram da radim puno, da puno treniram, ne zapostavljajući školu koja mi je takođe vrlo važna. Sada je sve na meni – rekao je Luka Vudragović prilikom zvaničnog potpisa ugovora na Malom Kalemegdanu.

Ovo je bio prvi potez Crvene zvezde po okončanju sezone. U narednim nedeljama očekuje se još veliki broj dolazaka, ali i odlazaka iz kluba, pa će biti zanimljivo videti u kakvom sastavu će crveno-beli dočekati start predstojeće sezone.

Be the first to comment on "SPREMANJE ZA EVROLIGU: Zvezda dovela prvo pojačanje!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*