NFL: Oni ne haju

Aktuelni šampion je Kanzas Siti, a najkorisniji igrač prošlogodišnjeg šampionata bio je Lamar Džekson, sjajni kvoterbek Baltimora
Kako trenutno stvari stoje, NFL navijači imaju razlog za radost, jer će sezona njihovog omiljenog sporta početi u septembru, kako je i planirano.

Ono što najjaču ligu američkog fudbala može da izdvoji od ostalih liga i sportova jeste što postoje velike šanse da sezona počne i da navijačima bude dozvoljen dolazak na tribine. Iako to trenutno zbog pandemije korona virusa deluje kao nemoguće, čelnici lige su veliki optimisti.

  • Planiramo da imamo pune tribine na utakmicama sve dok ne dobijemo drugačije savete od medicinskih stručnjaka. Vidite, mi pričamo o avgustu i septembru i do tada svašta može da se promeni. NFL očekuje da stadioni budu puni – rekao je Troj Vinsent, izvršni potpredsednik NFL.

Aktuelni šampion je Kanzas Siti, a najkorisniji igrač prošlogodišnjeg šampionata bio je Lamar Džekson, sjajni kvoterbek Baltimora.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "NFL: Oni ne haju"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*