PARTIZAN : Novo pojačanje??

Sećate se, tokom zime je u Partizan na probu stigao 17-godišnji ofanzivni vezista Denis Stojković, ali kada je trebalo da pokaže sve što zna, sezona je prekinuta, treninzi su zaustavljeni i tek u ponedeljak je ta pauza prekinuta, ali uz određena ogranienja.

“Denis je dete koje je bilo u Torinu, ne u Juventusu, bio je u selekciji kod nas dok smo bili u Savezu, u generaciji 2002. Čak je igrao i na turniru koji je ta selekcija, sa Fićom Stevanovićem osvojila u Zagrebu.

Mislim da je jedan talenat koji treba da pokaže da li je trenutno za Partizan. Ima dosta kvaliteta, hitrine, brzine, usmerenosti ka napred, ali hajde da ostavimo to za još neki naredni period, pa da vidimo šta i kako“, rekao je pomoćni trener Partizana Milan Đuričić uoči prekida sezone, posle pobede crno-belih nad Spartakom u Kupu.
Sinoć, pomalo neočekivano, Denis Stojković ponovo u prvom planu, a “Informer“ je preneo da je Partizan postigao dogovor sa mladim fudbalerom i potpisao ugovorsa njim.
Međutim, nikakvi konkretni detalji tog ugovora se ne navode, pa treba sačekati eventualnu zvaničnu potvrdu iz kluba, ukoliko je do dogovora zaista došlo. Inače, Stojković će u avgustu postati punoletan, generacija je sa Filipom Stevanovićem.


Be the first to comment on "PARTIZAN : Novo pojačanje??"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*