ZATO JE NAJBOLJI: Bivši Rodžerov trener brutalno ishvalio Noleta!

Bivši trener Rodžera Federera, Pol Anakon, imao je samo reči hvale za najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

– Neki igrači imaju izražene emocije na terenu i dopuste sebi da ih one preplave i izbace iz ravnoteže. Ali, Novak je majstor da iskoristi emocije da ga „voze“ kroz meč, to je njegovo oružje – istakao je Anakon.

Čuveni stručnjak priznaje da nije ni on očekivao tako dobar start sezone za Đokovića.

– Mučio se jesenas kada nije uspeo da dođe do trofeja u Dejvis kupu, ali vratio se, osvojio ATP kup i pitao sam se šta li će se desiti na Australijan openu. Da li će pasti posle trofeja u ATP kupu, pod naletom velikih emocija. Malo se mučio sredinom finala, ali šta tako veliki igrači rade? Nađu način da se srede, vrate u igru i daju sve od sebe.

I u istom stilu je Novak nastavio posle Melburna.

– Nije samo osvojio prvi grend slem u sezoni, nego je te pozitivne emocije iskoristio i da osvoji Dubai, spasao tri meč lopte u polufinalu protiv Monfisa, koji je igrao spektakularan tenis, a u finalu je bio neverovatan. Prošao je emotivno rolerkoster, dopustio ceo splet emocija da prođe tokom meča i na kraju je dozvolio talentu da proceveta – oduševljen je Pol Anakon.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, nama mnogo znači!

Be the first to comment on "ZATO JE NAJBOLJI: Bivši Rodžerov trener brutalno ishvalio Noleta!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*