KUP OSTAJE U HUMSKOJ: Ostojić srušio Zvezdu, Ilić se oprašta sa peharom!

Fudbaleri Partizana ponovo su osvojili Kup Srbije! U velikom finalu savladali su Crvenu zvezdu sa 1:0 pogotkom Bojana Ostojića i tako osvojili četvrti pehar zaredom u ovom takmičenju. Tok utakmice mogli ste uživo da pratite na našem portalu.

Četvrti večiti derbi u sezoni nije nam doneo preterano kvalitetan fudbal. Međutim, trenutak inspiracije, odnosno trenutak nepažnje, odlučio je veliko finale. Partizan je još jednom pokazao dominaciju u kup takmičenjima, a ovoga puta u velikom finalu, baš kao i pre dve godine, poražen je najveći rival.

Igrao se 14. minut kada je Danilo Pantić izveo slobodan udarac sa levog boka. Centrirao je u šesnaesterac, u kojem se najbolje snašao iskusni Bojan Ostojić. Glavom je pogodio mrežu Milana Borjana, koji je loše procenio let lopte.

Nisu se izabranici Sava Miloševića zaustavili nakon postignutog gola, već su želeli što pre da steknu kapitalnu prednost. Pokušavali su iz kontranapda da ugroze protvnički gol, a prilike za pogodak imali su Đorđe Ivanović i Zoran Tošić.

Crvena zvezda delovala je potpuno bezopasno gotovo svih 90 minuta, a najveću želju za pogodak pokazao je Milan Pavkov, koji je imao dve dobre prilike, po jednu u oba poluvremena.

Pokušao je Vladan Milojević da razmrda ekipu uvođenjem Dejana Joveljića i Alekse Vukanovića, međutim to nije dalo preteranog rezultata, pošto je odbrana crno-belih gotovo ceo meč bila na visokom nivou.

Do kraja utakmice nije bilo stopostotnih prilika, te je Partizan, možda i lakše nego što se očekivalo, sačuvao minimalnu prednost. U finišu meča ušao je Saša Ilić, koji je tako poslednji put kročio na teren u večitom derbiju, a od crno-belog dresa oprostio se na najlepši mogući način – sa trofejom!

Be the first to comment on "KUP OSTAJE U HUMSKOJ: Ostojić srušio Zvezdu, Ilić se oprašta sa peharom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*