U PARTIZANU POLUDELI KAD SU VIDELI KO IM SUDI PROTIV NAPRETKA!

FOTO: FK Partizan

Određen je arbitar za meč između Partizana i Napretka, a u Humskoj se sigurno digla kosa na glavi kada su videli ko će deliti pravdu na tom meču.

To je Bojan Nikolić, koga su pre manje od dve nedelje proglasili za razbojnika u saopštenju u kome su izneli niz optužbi da je opljačkao crno-bele u Nišu protiv Radničkog.

– Večeras se u Nišu obreo provalnik. Čovek loših namera. Čovek poslat sa samo jednim zadatkom: uniziti fudbalsku igru i promovisati sebe u neslavnu zvezdu večeri.

– Provalnik, izvesni Bojan Nikolić, je vešto posmatrao svoj plen. Misao da se nađe u društvu odabranih, koji u ovoj sezoni siluju FK Partizan svojim bezumnim i podmuklim odlukama, obuzimala ga je i pomućivala ono što svaki sudija mora da ima na umu: on mora biti simbol pravičnosti i poštenja.

– Pljačka je teško delo. A umišljajna pljačka noću, pištaljkom, delo kojim se pod pod hitno mora pozabaviti Fudbalski savez Srbije, njegovi disciplinski organi i društvo u celini. Najoštrije zahtevamo adkevatnu kaznu za počinjeno nedelo, jer je Bojan Nikolić samo simbol vrha ledenog brega beščašća, nemorala, urote i agresivnog specijalnog rata protiv našeg kluba – naveli su 21. aprila iz Humske.

Nikolić je tada u Nišu odbio asistenciju pomoćnika da je bio ofsajd kod gola Radničkog koji je postigao Petar Grbić, jer je Ranđelović bio u nedozvoljenoj poziciji i uticao na igru.

Njemu će sada pomagati Vladimir Jovanović i Marko Dimitrijević kao prvi i drugi pomoćni sudija, dok će četvrti sudija biti Pavle Tomić. Utakmica se igra u Beogradu, petog maja od 16 sati.

Be the first to comment on "U PARTIZANU POLUDELI KAD SU VIDELI KO IM SUDI PROTIV NAPRETKA!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*