KRSTAJIĆ ZADOVOLjAN: Bili smo bolji, mogli smo da postignemo još neki gol!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je posle večerašnje pobede nad Crno Gorom da su najbitnija osvojena tri boda i da treba biti zadovoljan igrom.

„Najbitnije je da smo pobedili utakmicu. Moram da čestitam igračima na korektnoj i iscrpnoj borbi 90 minuta. Iz drugog dela bilo je momenata koje moramo da ispravimo, ali realno smo bili bili bolji. Mogli smo da postignemo još koji gol, ali treba biti zadovoljan s ovim“, rekao je Krstajić.

Srbija je večeras u Podgorici pobedila Crnu Goru sa 2:0 u trećem kolu Grupe četiri Lige nacija.

Ekipu Mladena Krstajića u nedelju očekuje utakmica protiv Rumunije u četvrtom kolu Grupe četiri.

„Sigurno će biti teško, ali idemo da napravimo što bolji rezultat. Da u novembru odigramo zvanično ili nezvanično jednu prijateljsku utakmicu“, rekao je Krstajić.

Strelac oba pogotka za Srbiju bio je Aleksandar Mitrović koji je istakao da mu je drago što su njegovi golovi bili dovoljni za trijumf.

„Drago mi je što su večears moji golovi bili dovoljni za pobedu. Mislim da smo taktički odigrali zrelu utakmicu, zatvorili smo sve prilaze golu, oterali smo Jovetića od gola… Mislim da smo mogli još neki gol da damo, ali ovo je dobar rezultat, mislim da smo zasluženo pobedili“, rekao je Mitrović.

On je dodao da je Srbija u prvom meču protiv Rumunije pokazala da je kvalitetnija ekipa i da u Bukurešt putuje po tri boda.

Kapiten Srbije na večerašnjoj utakmici Dušan Tadić rekao je da ekipa treba da ide utakmicu po utakmicu i da će samo tako obezbediti prvo mesto.

„Prava borbena utakmica. Teren nam nije dao mogućnost da pokažemo previše fudbal, ni mi, ni oni. Pokazali smo da imamo puno želje i borbenosti. Pokazali smo da imamo veći kvalitet od njih“, rekao je Tadić.

BETA

Be the first to comment on "KRSTAJIĆ ZADOVOLjAN: Bili smo bolji, mogli smo da postignemo još neki gol!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*