MEDIJI U REGIONU SE NASLAĐUJU: Zvezda prebrojala sve zvezde, završen prvi set, moglo da bude i 10:1!

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u Parizu od PSŽ sa 6:1, a tu utakmicu su ispratili i mediji u regionu.

„Jutarnji list“ piše „pogledajte kako je završio prvi set“, crnogorske „Vijesti“ da je „Zvezda prebrojala sve zvezde u Parizu“, a Index da se i UEFA divi Nejmaru.

Nejmara u prvi plan stavlja i bosansko-hercegovački portal Klix.ba koji konstatuje da je Brazilac predvodio PSŽ u „gaženju Zvezde“.

U „Jutarnjem“ u naslovu kažu da je „završen prvi set“, te da je „srpski šampion iznenadio Napoli u prvom kolu da bi nakon 20 minuta doživeo debakl i najteži poraz posle 2004. godine i 5:0 u revanšu sa PSV Ajndhovenom“.

„Večernji“ javlja da je PSŽ „ponizio Zvezdu i dao joj šest komada“ uz napomenu da je moglo biti i mnogo više. Prema njihovim rečima, zaslužan za to je bio Milan Borjan koji je uprkos primljenim golovima branio dobro.

„Index“ stavlja u prvi plan potez Nejmara kada je predriblao Miloša Degeneka i ističu da je „Zvezda mogla da primi i deset golova“. „Vijesti“ pišu da je gol Marka Marina prvenac ove sezone u Ligi šampiona.

„Kada jedan tim izgubi sa 6:1, a na kraju može da se konstatuje da je dobro prošao, onda je valjda jasno kako se Pari Sen Žermen poigravao sa Crvenom zvezdom u drugom kolu Lige šampiona“, pišu Vijesti.

„Klix“ podseća da je PSŽ za 22 minuta dao četiri gola i tako potpuno potukao indisponiranog rivala iz Beograda.

B92

Be the first to comment on "MEDIJI U REGIONU SE NASLAĐUJU: Zvezda prebrojala sve zvezde, završen prvi set, moglo da bude i 10:1!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*