JOŠ JEDAN PREOKRET: Boaći se na kraju, ipak, vraća u Zvezdu!

ricmond-boakye-boaci-crvena-zvezda-red-star

Sve je gotovo – Boaći se posle šest meseci definitivno vraća u svoju Crvenu zvezdu. Kao što je i bilo najavljeno, rukovodstvo Crvene zvezde i Đangsua sklopilo je dogovor o jednogodišnjoj pozajmici i ona je danas „zapečaćena“. Reprezentativac Gane sutra ili prekosutra dolazi u Beograd, a pravo da igra imaće u drugom kolu kvalifikacija.

Ukoliko crveno-beli očekivano savladaju Spartaks u revanšu, to će biti kvalifikacije za Ligu šampiona jer se u slučaju neke mega senzacije Zvezda seli sprat niže u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

U tu mogućnost da će prvak Letonije izdržati u „paklu“ „Marakane“, teško je poverovati, pa Boaći stiže u pravi čas da pomogne na toliko željenom putu ka evropskoj eliti. Posle odlaska Aleksandra Pešića u Saudijsku Arabiju, bolja zamena nije mogla ni da se zamisli. Boaći je za sezonu i po ostavio veliki trag u Zvezdi, na 48 utakmica postigao je 39 golova.

Iako se u jednom trenutku pojavila informacija da je trener Đangsua Kozmin Olaroju rešio da ga zadrži, sam Boaći je demantovao da ostaje u Kini i potvrdio na „Tviteru“ da je jednogodišnja pozajmica potvrđena i da će se uskoro priključiti crveno-belima. Na veliku radost navijača i svih u srpskom najtrofejnijem klubu.

Novosti

Be the first to comment on "JOŠ JEDAN PREOKRET: Boaći se na kraju, ipak, vraća u Zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*