CRNO-BELA DOMINACIJA: Partizan rušio sve pred sobom i osvojio titulu u olimpijskoj kategoriji ragbija!

FOTO: RK Partizan

Partizan je šampion Srbije i u ragbiju 7. Posle titule u ragbiju 15, crno-beli su osigurali trofej i u olimpijskoj kategoriji ragbija.

Ragbisti Partizana su do šampionske titule stigli tako što su bili najbolji na oba turnira Prvenstva Srbije. Nakon što su prošle nedelje bili najbolji u Vršcu, crno-beli su isto to učinili i u Loznici.

Partizan je u grupnoj fazi savladao Borac i Rad, čime je obezbedio plasman u finale. A, tamo su crno-beli ragbisti deklasirali Vojvodinu sa 27:0. Uzimajući u obzir celokupan plasman na dva turnira (oba puta zauzeto prvo mesto) bilo je jasno da je Partizan neprikosnoveni prvak države.

Članovi šampionske ekipe trenera Marka Milosavljevića ovog vikenda bili su Stefan Đorđević, Nikola Glišić, Nikola Nenadović, Aleksandar Andrić, Igor Dejanović (kapiten), Aleksa Šošić, Dimitrije Avramović, Miloš Joksimović, Vukašin Medić, Velibor Srećković i Vladimir Bulatović.

 

Be the first to comment on "CRNO-BELA DOMINACIJA: Partizan rušio sve pred sobom i osvojio titulu u olimpijskoj kategoriji ragbija!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*