KOSTARIKANCI ODABRALI IGRAČE ZA SP: Najvažnije je da pobedimo Srbiju!

Selektor reprezentacije Kostarike Oskar Ramires objavio je konačan spisak od 23 igrača koja će igrati na Svetskom prvenstvu.

Kostarika će se na startu grupne faze sastati sa Srbijom 17. juna u Samari, a kasnije će snage odmeriti sa Brazilom i Švajcarskom.

Evo za koje fudbalere se odlučio Ramires.

Golmani: Kejlor Navas (Real), Patrik Pemberton (Alahuense), Leonel Moreira (Herediano)

Odbrana: Kristijan Gamboa (Seltik), Jan Smit (Norćeping), Ronald Matarita (Njujork siti), Brajan Ovijedo (Sanderlend), Oskar Duarte (Espanjol), Đankarlo Gonsales (Bolonja), Fransisko Kalvo (Minesota), Kendal Voston (Vankuver), Džoni Akosta (Agilas Dorados)

Sredina terena: David Guzman (Portland), Jeltsin Teheda (Lozana), Selso Borhes (Deportivo La Korunja), Rendal Asofeifa (Herediano), Rodni Valas (Njujork siti), Brajan Ruis (Sporting), Daniel Kolindres (Saprisa), Kristijan Bolanjos (Saprisa)

Napad: Johan Venegas (Saprisa), Džoel Kempbel (Betis), Marko Urenja (Los Anđeles)

Selektor Kostarikanaca istakao je da će njegov tim učiniti sve da prođe grupu u kojoj sve tri reprezentacije imaju veće šanse za plasman u nokaut fazu.

– O Srbiji najmanje znamo. Vrlo je bitno da dobijemo meč protiv njih, a da sa Švajcarcima igramo za drugu rundu. U šalama sa momcima kažem da je treća sreća i da je vreme da pobedimo Brazil – rekao je Ramires na konferenciji za novinare.

Kostarika je pre četiri godine napravila veliko iznenađenje stigavši do četvrtfinala Mundijala u Brazilu.

Novosti

Be the first to comment on "KOSTARIKANCI ODABRALI IGRAČE ZA SP: Najvažnije je da pobedimo Srbiju!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*