STOLICA PRED ZVEZDU: Velika tradicija nas obavezuje da nastupamo u skladu s njom!

Trener Vojvodine, Ilija Stolica, govorio je za javnost uoči susreta sa Crvenom Zvezdom u 26. kolu Superlige:

-Velika je stvar i fenomenalno je biti deo kluba sa ovakvom istorijom i tradicijom, te koristim priliku da svima nama čestitam rođendan. Naravno, tako velika tradicija nas obavezuje da u skladu sa njom nastupimo ne samo na sutrašnjoj utakmici, nego i na svim narednim mečevima koji su pred nama. O protivniku nema potrebe posebno trošiti reči, niti vršiti individualnu analizu njihovih igrača. Stručni štab im je fantastičan i čestitam i njima na rezultatima koje su ostvarili, prvenstveno u Evropi, odnosno na načinu na koji su predstavili srpski fudbal. Očekuje nas snažan i organizovan tim, koji je u prvenstvu već napravio razliku u trci za šampionsku titulu. Prema tome treba i moramo da imamo respekt, ali ipak, teren je nešto sasvim drugo – istakao je trener Vojvodine Ilija Stolica.

Vojvodina u poslednje vreme nije u najboljoj formi , ali trener Stolica smatra da je sutrašnji meč pravi test za njegov tim, koji treba da dokaže da je dorastao ispunjenju ambicija.

-Siguran sam da kao ekipa rastemo iz utakmice u utakmicu, kao i u to da je sutrašnji meč jedan od važnijih testova na putu ka ostvarenju naših ambicija i zato znam da ćemo biti spremni. Što se tiče igračkog kadra, ne možemo da računamo na Avramovskog, koji se oporavio od povrede, ali još uvek nije u punom trenažnom procesu. Posle suspenzija, u tim su se vratili Mihajlović i Arsić, dok na Antića ne možemo da računamo zbog crvenog kartona dobijenog na utakmici protiv Mačve. Mi kao klub i kao tim imamo svoj cilj, a to je izlazak u Evropu. Sutrašnjoj utakmici se radujem kao jednom prazniku fudbala i znam da ćemo na pravi način predstaviti svoj klub- istakao je trener Vojvodine i nadovezao se:

-Ovo je važan test za nas, ali krajnju ocenu za sve dobićemo tek na kraju sezone. Naš cilj treba da bude da u Evropi uradimo ono što su ove sezone uradili Zvezda i Partizan, a preduslov za to je revitalizacija kluba. Trenutno smo na tom putu i nadam se da ćemo imati podršku svih kojima je Vojvodina u srcu – zaključio je Ilija Stolica.

Be the first to comment on "STOLICA PRED ZVEZDU: Velika tradicija nas obavezuje da nastupamo u skladu s njom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*