KRAJ ŠAMPIONSKE TRKE ZA MADRIĐANE: Espanjol srušio Real u nadoknadi vremena! (VIDEO)

Fudbaleri Espanjola savladali su Real Madrid minimalnim rezultatom (1:0) na otvaranju vandrednog, 26. kola La Lige.

Zinedin Zidan je promešao prvu postavu na gostovanju u Kataloniji, nije bilo Kristijana Ronalda, na klupi su ostali Karvahal i Karim Benzema i i to je domaćin iskoristio, pa se ‘Kraljevski klub’ verovatno oprašta od borbe za titulu.

Pogodak vredan tri boda postigao je Đerar Moreno u drugom minutu nadoknade i tako kaznio loše izdanje protivnika.

On je na nekih 12-13 metara sačekao centaršut Serđa Garsije sa desnog boka, zahvatio loptu iz prve, ona je na putu do gola zakačila Rafaela Varana i završila u mreži.

Utakmica je počela dobrom prilikom za Gareta Bejla u sedmom minutu, kada je glavom šutirao po sredini gola iz dobre pozicije, da bi 20 minuta kasnije Đerar Moreno propustio priliku da kazni greške rivala.

U 31. minutu Espanjolu je poništen pogodak i čini se da je sudija Sančes napravio grešku – Moreno je prihvatio loptu posle šuta sa distance, savladao Navasa, ali je glavni arbitar poslušao pomoćnika koji je podigao zastavicu i svirao ofsajd.

Do kraja poluvremena nije bilo previše uzbuđenja, da bi početkom nastavka domaćin ponovo zapretio. Prvo je Duarte bio neprecizan, da bi onda Kejlor Navas dva puta zaustavljao opasne pokušaje Morena.

Činilo se da nas očekuje remi, ali je onda na scenu stupila kombinacija Garsija-Moreno i na već opisan način srušila ‘Kralja’.

Real je ostao treći sa 51 bodom, sedam manje od Atletika i 14 manje od prvoplasirane Barselone, uz utakmicu više od dva najveća rivala. Espanjol se posle serije remija popeo na 13. poziciju sa 31 bodom.

B92

 

Be the first to comment on "KRAJ ŠAMPIONSKE TRKE ZA MADRIĐANE: Espanjol srušio Real u nadoknadi vremena! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*