VUČELIĆ JASAN: Predsednik Partizana govorio o statusu Miroslava Đukića!

Partizan je sinoć završio evropsku sezonu i utisak je da je potpuno zasluženo češki predstavnik Viktorija iz Plzena prošla dalje.

Svoje impresije posle meča izneo je i predsednik Partizana Vučelić:

-Uvek čovek navija, ali navijačke želje, strasti i nada su pomešane. Ne mogu reći da nije bilo borbenosti, niti da nismo imali sreće, ti izgovori ne dolaze u obzir. Nije bilo onoga što se očekivalo. Izgubili smo od boljeg protivnika, dominirali su sve vreme. Igrali su mnogo bolje nego u Beogradu. Podbacili smo u domenu borbenosti. Nismo stvorili nijednu šansu, to govori o svemu. Pobedio nas je bolji tim- rekaa je Vučelić, a zatim se nadovezao:

-Trebalo je Partizan da igra malo hrabrije, ali ne mešam se u sportski sektor. Nisam očekivao ovakav tim Viktorije, odigrali su mnogo bolje nego u Beogradu. Igraju sistematicčo, uhodani su, imaju po tri šablona za svaku akciju i nemaju stranaca. O tome bismo mogli i mi da razmišljamo, ali mi u Srbiji nemamo uslova. Igrali su jako kvalitetno, a mi prosečno- istakao je, dodavši da je Partizan ovoga puta izneverio pravilo da bolje igra u gostima.

Prvi čovek Partizana ističe da je uprkos sinićnjem porazu ekipa napravila pomak ove godine, kada je u pitanju takmičenje u Evropi.

-Krećemo u novi ciklus za naredne evropske kvalifikacije. Malo smo popravili koeficijent u Evropi. Iako zvuci kao ustaljena fraza, okrećemo se Zemunu- rekao je Vučelić i dodao da se kod nas porazi mnogo tragičnije shvataju nego drugde u Evropi.

-Da se Plzenu dogodilo da je izgubio, oni bi bili nezadovoljni, ali ne bi bilo drame. Kod nas ambicije rastu, uvek su veće. I ja sam bio optimista, ali optimizam nije to što je trebalo večeras- istakao je Vučelić.

Kada je reč o statusu trenera Miroslava Đukića, predsednik Partizana bio je jasan.

-Đukic ostaje trener, to nije u pitanju, ne razmišljamo o tome, ali od njega se očekuju rezultati, potrebno je ostvariti rezultate u prvenstvu i kupu-, zaključio je Vučelić.

Be the first to comment on "VUČELIĆ JASAN: Predsednik Partizana govorio o statusu Miroslava Đukića!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*