OTKRIO JE: Zvezdan Terzić govorio o dugu Crvene Zvezde!

zvezdan-terzic-crvena-zvezda

Fudbalski klub Crvena Zvezda obeležio je uspešnu 2017. godinu, u kojoj su prvi put posle 25 godina prezimeli u Evropi.

Na svečanosti u hotelu Hajat okupili su se rukovodstvo kluba, prvotimci, stručni štab, legende predvođene Draganom Džajićem, Vladimirom Petrovićem i Dušanom Savićem, kao i prijatelji kluba, sponzori i navijači.

– Ovi fantastični rezultati su putokaz. Ovo nas neće uspavati, nego će nam biti podstrek da budemo još bolji – rekao je generalni direktor Zvezdan Terzić i podsetio na četiri cilja kluba koji su postavljeni na Skupštini.

– To su sportski rezultati i to je ono što najviše zanima navijače, a on je fantastičan. Proleće u Evropi i jesenja šampionska titula. Da se klub finansijski stabilizuje, pre tri godine imali smo 53 miliona evra duga, bez licence za Evropu i blokiran račune. Danas imamo jasne bilanse, dug je prepolovljen i nastavljamo i naredne godine istim putem. Omladinska škola koja mora da bude kamen temeljac razvoja. Šampioni smo u omladinskoj, juniorskoj i kadetskoj selekciji, plus imamo mnogo reprezentativaca. Ulagaćemo i dalje, posebno u infrastrukturu. Uradili smo tri kompletna terena za omladinsku školu, plus reflektori, dva nova terena, na glavnom stadionu i na pomoćnom ispod severne tribine. Sada ide velika rekonstrukcija zapadne tribine, nadam se da ćemo krenuti sa radovima već u martu – nastavio je Terzić.