ĐUKIĆ: Mi smo Partizan, nema izgovora!

FOTO: FK Partizan

Partizan u četvrtak od 19 častova igra prvu utakmicu grupne faze Lige Evrope, crno-beli će u Švajcarskoj gostovati Jang Bojsu.

Uoči tog meča trener Partizana je dao svoj komentar:

Očekuje nas ozbiljan zadatak. Reč je o ozbiljnoj ekipa, agresivna, koja želi da ima posed, želi da igra, fizički veoma spremna, jaka, tehnički potkovana… Ali, mi smo Partizan! Idemo tamo da probamo da donesemo tri boda u Beograd. Mi ne idemo tamo da kalukišemo i da se branimo, već idemo da napravimo dobar rezultat. Ako se završi nerešeno, u redu je, ali mi idemo da prodamo da pobedimo, ističe trener crno-belih.

Kosović i Suma su zbog povreda i dalje van stroja. Svi ostali konkurišu za ekipu i spremni su, potvrdio je da će pojedini igrači propustiti meč.

Još jedna poruka Đukića jasno ukazuje da Partizan ide po tri boda:

Mi hoćemo da stvorimo Partizan koji će biti dominantan, koji će da nametne svoj stil igre i nećemo se mnogo prilagođavati protivnicima.

Za trenera Partizana nema izgovora:

Nekada je blatnjav, klizav teren, pa kao nisi stavio dobre krampone… Morate da se adaptirate na to što pre i da ne tražimo izgovor u podlozi, ističe Đukić.

Verovatno će odlučiti detalji. Bitno je da zadržimo defantivnu čvrstinu, sačuvamo mrežu, prokomentarisao je kratko Milan Radin.

Utakmica Jang bojs – Partizan biće prenošena na Arena Sport 3.