NIJE TO OČEKIVAO: Ožegović govorio o transparentu i svom prvom mandatu u Partizanu

Ognjen Ožegović je prošle nedelje došao u Partizan i tako privukao veliku medijsku pažnju jer je bilo poznato da je on veliki navijač Crvene Zvezde. Znali su to i Grobari pa su na trening utakmici na tribinama raširili transparen vezan za dolazak Ognjena.

– Znao sam da će tako biti, možda ne u ovoj meri, ali, bio sam spreman da istrpim jer sam odavno želeo da dođem u Partizan.
 Nastavio je posle nekadašnji fudbaler Crvene Zvezde o svojim počecima karijere i Partizanu.
– Znate da sam kao dete već bio u Partizanu? Otac mi je ispunio rođendansku želju i 19. jula 2007. doveo u Beograd na utakmicu Partizan – Zrinjski 6:1. Bio je to poklon za rođendan, ustvari prvi deo poklona, drugi, želeo sam da se slikam sa fudbalerima Partizana. Prespavali smo u Beogradu i sutradan otišli u Zemunelo, ali portir na rampi nije hteo da me pusti unutra. Molio sam, preklinjao, nije hteo ni da čuje. Verovao sam da ću možda sutradan imati više sreće, ali ponovo je radio isti čovek… Pošto nije hteo ni da čuje, rekao sam da hoću da treniram u Partizanu i tri meseca sam bio sa dečacima 1994. koje je tada trenirao Zvonko Popović, završio je Ozegović.