NE MOGU JOJ NIŠTA: Pogledajte izjavu Ivane Španović posle krađe (VIDEO)

Ivana Španović sinoć je ostala bez zlatne medalje na veoma specifičan način, a njena izjava uz osmeh posle finala govori kakva je ona ljudska veličina i da to ni malo neće uticati na nju.

Dok je trajalo većanje u kontrolnoj sobi u kojoj je komisija Svetske atletske federacije odbacila žalbu našeg Saveza kako se „ne bi susreli sa još dve žalbe Amerikanaca“, srpska atletičarka je dala izjavu koju bi malo ko mogao posle onakvog raspleta u finalu.

– Da, mislila sam da imam ‘taj’ skok, definitivno. Ipak, ovo nije prvi put da imam problem sa ‘bipom’ (papirom sa brojem na leđima). Gde god da ga stavim, imam problem. Ne znam kako to da promenim, šta da uradim – rekla je Španovićeva nekih pola sata posle završenog finala.

Novinar koji ju je intervjuisao ju je upitao nije li ludo jer je izgubila medalju zbog broja na leđima, Ivana je razvukla širok osmeh i kratko odgovorila:

– Da, pričajte mi o tome!

Taj osmeh, jednostavno, govori baš sve o njenoj veličini!

Kasnije je Ivana Španović dala izjavu i za srpske medije, koja je preneta putem Atletskog saveza Srbije.

– Ovo je definitivno bilo jedno od takmičenja, čiji ishod nisam očekivala. Imala sam problema na zaletištu, najviše zbog vetra, falila su mi takmičenja koja nisam imala ove godine zbog povreda. Koliko god da mi je teško da priznam, ovo su normalne stvari u sportu i jednom je moralo da se desi. Da sam bila sposobna za medalju, bila sam. Da li za zlatnu, vi najbolje možete da procenite. Zahvalila bih se svima u Srbiji na ogromnoj podršci, ne samo danas, već i prethodnih nekoliko godina. Idemo dalje – rekla je naša šampionka Ivana Španović.

Pogledajmo još jednom kako je to sve juče izgledalo: