KK CRVENA ZVEZDA: Dokle će mediji da pišu neistine o odlasima naših igrača!

KK Crvena zvezda objavio je saopštenje za javnost u kojem “reaguje na brojne glasine i neistine o transferima igrača kluba koji su pod ugovorom”.

Mi vam saopštenje prenosimo u celosti

“KK Crvena zvezda mts pažljivo prati sve aktivnosti na tržištu igrača posle završetka jedne od najboljih sezona u istoriji kluba. Međutim, dužni smo da istovremeno obavestimo javnost da sve ‘proverene informacije, saznanja ili pozivanja na proverene inostrane izvore’ vezane za igrače KK Crvena zvezda mts i njihove eventualne transfere u neke druge klubove, nemaju apsolutno nikakve veze sa istinom.

Klub je bio primoran da se oglasi na ovaj način nakon brojnih ‘vesti’ (neistina) koje su se pojavile prethodnih dana: Jović, Dženkins, Kuzmić… Ko je sledeći?

PROČITAJTE JOŠ:  ČOVIĆ PONOVO O FINALNOJ SERIJI ABA LIGE: Sudije su napravile 56 grešaka na štetu Zvezde, bacali nam šunku na klupu, ugledni biznismeni pokazivali srednji prst!

Apsolutno smo svesni da nakon još jedne sjajne sezone, postoji veliko interesovanje za igrače KK Crvena zvezda mts, i to interesovanje nekog od zainteresovanih klubova, nikome ne možemo da zabranimo. Ono što možemo, je sprečavanje širenja glasina i neistina, jer sva trojica igrača koji su prethodnih dana ‘preseljeni’ u neki od stranih klubova, ili ‘navodno’ pregovaraju sa njima – imaju važeće ugovore sa KK Crvena zvezda mts i propisano obeštećenje!

Klub podseća da je rukovodstvo kraju sezone obavilo razgovore sa svim igračima koji su pod ugovorom,i postiglo dogovor.

Zato, još jednom ponavljamo, o svim aktivnostima u prelaznom roku koja su vezana za KK Crvena zvezda mts, javnost će biti obaveštavana isključivo preko zvaničnog sajta kluba”, stoji u saopštenju srpskog i regionalnog šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:  NOVI ŠAMPIONI SRBIJE: Kadeti Zvezde u velikom finalu nadigrali Partizan!