DŽIKIĆ: Osvojiti kup je posebna stvar!

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da je uvek posebna stvar osvojiti Kup Radivoja Koraća, iako je u odnosu na druga, vrednost tog takmičenja umanjena.

„Kup je posebno takmičenje, potpuno specifično po broju i ritmu utakmica u tri-četiri dana i po nokaut sistemu. S jedne strane je osvajanje trofeja uvek posebno, a s druge strane ovo takmicenje je nažalost potpuno devalvirano u odnosu na neka druga. Znamo da će Niš biti dobar domaćin, nadamo se da će ovo biti lepo okupljanje najboljih srpskih klubova“, rekao je Džikić za klupski sajt.

Košarkaši Partizana igraju u petak od 19.30 u niškoj dvorani Čair protiv OKK Dunav iz Starih Banovaca, u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.

Turnir počinje danas utakmicom FMP-a i Spartaka od 17 časova, dok u drugom četvrtfinalu od 19.30 igraju Crvena zvezda i Vršac.

U petak, od 17 časova igraju Mega Leks i Dinamik, a posle toga počinje duel Partizana i Dunava. Polufinalne utakmice na programu su u subotu od 17 i 21 čas, a finale se igra u nedelju od 21 čas.

Beta