NATHO UDARIO NA ZVEZDU: U Srbiji je NEMOGUĆE osvojiti titulu!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana nalaze se u Beleku gde privode kraju pripreme za nastavak sezone.

Jedan od najboljih igrača crno-belih, Bibars Natho, izneo je svoja očekivanja pred nastavak Superlige Srbije, ali i Lige konferencija.

Izraelski virtuoz smatra da je u Srbiji maltene nemoguće osvojiti titulu.

 


– Kada imamo isto bodova kao Crvena zvezda, skoro je nemoguće osvojiti titulu u Srbiji, a kada je razlika deset poena to je još teže. Ali, uvek to govorim, mi ne treba da gledamo druge timove, nego da odradimo ono što je do nas i, naravno, mi smo Partizan i želimo da pobedimo u svakoj utakmici i to je nama veoma važno. Pre svega, želimo da osiguramo drugu poziciju koja ove sezone donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, što je mnogo bitno. Ne treba da gledamo mnogo u budućnost, jer neki problem može da se pojavi iza nas. Pokušaćemo da pobedimo sve utakmice u domaćem prvenstvu. Što se tiče Evrope, drugu godinu u nizu smo u nokaut fazi i to je nešto veoma specijalno za nas, želimo barem da ponovimo uspeh iz prošle sezone, da izbacimo Šerif. Oni su veoma dobar tim, videli smo to već, nisu lak protivnik, ali verujem da u dva meča, a pre svega zbog atmosfere na našem stadionu, možemo da ih eliminišemo – rekao je Natho u intervjuu za Republiku.

Osvrnuo se i na predstojeći košarkaški večiti derbi.

– Kada su derbiji u pitanju, nije potrebno ništa dodatno govoriti igračima, svi znaju šta donosi takva utakmica i sa koliko se emocija ona igra. Želim im mnogo sreće, i nadam se da ću im je i doneti. Pre svega hoću da Partizan pobedi, a onda i da Jam Madar bude najbolji na meču protiv Zvezde.

 


Be the first to comment on "NATHO UDARIO NA ZVEZDU: U Srbiji je NEMOGUĆE osvojiti titulu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*