IMA SE, MOŽE SE: Kineski klub nudi 300 miliona evra za Ronalda!

Jedan kineski klub ponudio je Real Madridu 300 miliona evra za Kristijana Ronalda, rekao je danas fudbalerov agent Horhe Mendeš.

Mendeš je za Skaj Italija rekao da bi prema toj ponudi Ronaldo zaradjivao više od 100 miliona evra godišnje, ali da taj transfer ipak nije moguć.

„Iz Kine su ponudili Realu 300 miliona evra i više od 100 miliona evra godišnje za fudbalera. Ali, novac nije sve. Real Madrid je Kristijanov život. On je srećan u Real Madridu i nije moguće da ode u Kinu“, rekao je Mendeš.

Kineski klubovi su proteklih godina potrošili mnogo novca da privuku poznate fudbalere. Argentinac Kalos Teves juče je potpisao ugovor sa Šangaj Šenhua i prema navodima postaće najplaćeniji igrač u istoriji. Prošle nedelje Šangaj SIPG doveo je Oskara iz Čelsija, a u Kinu su otišli i Brazilci Hulk, Ramires i Paulinjo, Kolumbijac Džekson Martines i argentinski napadač Ezekijel Laveci.

Kinesko tržište je novo. Mogu da kupe mnogo igrača, ali nije moguće i Ronalda. Kristijano je najbolji fudbaler na svetu i najbolji svih vremena, normalno je da stižu ponude. Osvojio je Evropsko prvenstvo sa Portugalom, to je kao da Djenova osvoji Seriju A, nisu bili favoriti„, rekao je Mendeš.

Beta