ČOVIĆ NAJAVLJUJE SPEKTAKL U BEOGRADU: Zvezda dočekuje NBA tim u Areni!

Predsednik Crvene Zvezde MTS Nebojša Čović je u velikom intervjuu za portal redstarbelgrade.info pričao o mnogim stvarima, ali je i zagolicao maštu Delija da će neki klub iz NBA lige doći u Beogradsku arenu.

– To je jedna jako interesantna ideja za nas i mi smo još prošle godine počeli da intenzivno radimo na tim turnejama, kako da Zvezda gostuje u SAD, tako i da neki od NBA klubova dođe u Beograd. Za realizaciju tog projekta potrebno je tri do pet godina. NBA klubovi imaju definisan raspored po pet godina unapred. To su ozbiljno organizovane mašinerije, rekao je Čović.

Prvi čovek srpskog i regionalnog šampiona je takođe rekao da se radi na tome da Zvezda odigra utakmice u Kini i Australiji.

– Radimo i na Zvezdinim gostovanjima u Kini i Australiji jer su to takođe ogromna i bogata tržišta. Smatram da je Kina obećana zemlja što se tiče sporta i košarke. Moguće je da ćemo na tom polju delovati brže u odnosu na Ameriku, kaže Nebojča Čović.

Podsetimo Partizan je pre nekoliko sezona igrao mečeve protiv NBA klubova, ali na američkom tlu. Dolazak nekog od najboljih svetskih timova u Beograd na megdan Crvenoj Zvezdi bio bi do sada neviđeni spektakl!

Ukoliko želite da pomognete rad našeg portala, kliknite na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači. Hvala!