TERZIĆ: Božoviću smo jasno stavili do znanja šta želimo!

zvezdan-terzic-crvena-zvezda

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić, posle današnjeg sastanka sa Miodragom Božovićem, izjavio je da trener crveno-belih uživa maksimalno poverenje svih u klubu i da veruje da će u narednim danima otkloniti sve dileme oko ostanka na klupi.

„Božoviću je jasno stavljeno do znanja da uživa maksimalnu podršku Upravnog odbora, svih naših igrača, veterana i svih zaposlenih u klubu, i da je naša velika želja da ostane na poziciji šefa stručnog štaba do kraja svog ugovora, juna 2018. godine. Juče su mu i navijači stavili do znanja da treba da ostane do kraja svog ugovora“, rekao je Terzić Tanjugu.

Terzić je dodao da je Božoviću rečeno da sastavi spisak potencijalnih pojačanja za januaruski prelazni rok.

„Razumemo veliki pritisak koji donosi rad u Crvenoj zvezdi, kao i često nerealna očekivanja koja nameće, kako zvezdaška javnost tako i predstavnici medija, ali moramo da se izborimo sa tim izazovima. Crvena zvezda je danas u svim segmentima u mnogo boljoj poziciji nego pre godinu i po dana kada je Grof preuzimao komandnu palicu u našem klubu. Verujem da će Miodrag Božović u narednim danima otkloniti sve dileme i svojim ostankom obradovati armiju Zvezdinih navijača“, zaključio je Terzić.

Na sastanku sa trenerom Božovićem, na kojem je konstatovano opšte zadovoljstvo zbog prvog mesta na kraju jeseni, sastanku su prisustvovali Terzić, predsednik Svetozar Mijailović, sportski direktor Blažo Raosavljević, zamenik predsednika Božidar Cerović, potpredsednici Milenko Kostić i Slobodan Babić, prvi čovek Nadzornog odbora Dragan Milošević i počasni predsednik Dragan Džajić.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg portala, kliknite na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači. Hvala!

Tanjug