LALATOVIĆ: Vučiću vladaj još 50 godina!

Trener fudbalera Vojvodine Nenada Lalatović održao je danas izuzetno zanimljivu konferenciju za medije na kojoj je pricao o isključenju protiv Javora, sudiji Bojanu Nikoliću, predsednik FŠ Slaviši Kokezi, ali i o premijeru Aleksandru Vučiću.

„U Ivanjici sam isključen jer sam rekao u 85. minutu ‘aj reci golmanu da ubaci loptu u teren zadržava igru’. Znate šta sam rekao o njegovom suđenju i ‘seckanju igre’ posle Rada i kažnjen sam sa 300.000 dinara i jednu utakmicu pauze. Tražim od Slaviše Kokeze da me ovoga puta kazni doživotno ako sam ružnu reč rekao Nikoliću kada sam napuštao teren. Ja imam kod kuće troje dece i da mi neko kaže njima da fali dlaka sa glave ja bih rekao: ‘Secite mi ruke’. Pa eto, vidite koliko volim svoju decu i nek’ ne mogu više da radim i zarađujem novac“, emotivno je ispricao Lalatović, a prenela Arena sport.

On je ponovo zatražio poligrafsko ispitivanje.

„Nisam mislio da je lični sukob, ali sada mislim. Boli me Niš, boli me Ivanjica, kao da mi neko nabije nož u srce. I na to sve pročitam sve to. Ako treba i policija neka reaguje, ako je gospodin Nikolić kavaljer neka kaže da je prečuo, pogrešio. Ne tražim izvinjenje“.

Na konferenciji za novinare, Lalatović je pohvalno govorio i o premijeru Srbije Aleksandru Vučiću.

„Nije lako raditi u velikim sistemima, pa teško je voditi i ovu državu, pogledajte kako Vučić vodi državu na jedan fenomenalan način. Sa nama Srbima je teško raditi, a on je pošten i čestit čovek i to odlično radi. Njega jako poštujem i ne bih sad da pričam o njemu, ali ga volim jako. Dabogda vladao Srbijom jos 50 godina, ja mu to želim iz sveg srca, pa ako on može da vodi Srbiju valjda mi možemo i ovaj naš fudbal na dobar način.

Potom je Lalatović pohvalio i prvog čoveka FŠ Kokezu.

„Bio sam za to da dođe na čelo FŠ i pogledajte kako reprezentacija igra, odmah je bolja klima. Želim da pravda dođe na videlo – kad može Vučić tako da vodi Srbiju, pa onda može i Kokeza tako da vodi fudbal kako mi to očekujemo, i kako ga vodi do sada, i znam da sa njim možemo mnogo toga dobro da uradimo. Pogledajte kako poklanja terene, opremu, i znam da idemo na Svetsko prvenstvo, ali hajde i ovaj klupski fudbal dovedemo u red i tu da napredujemo“, zaključio je Lalatović.

Tanjug