RANIJERI POTPUNO NADMUDRIO GVARDIOLU: Lester uništio Siti, Kolarov ublažio bruku (VIDEO)

jamie-vardi-vardy

Fudbaleri Lestera su konačno prikazali šampionsku partiju, kao što su često činili prošle sezone. Ekipa Klaudija Ranijerija savladala je Mančester Siti sa 4:2.

Sve je bilo rešeno već posle 20 minuta kada su Lisice stigle do prednosti od 3:o. Vardi je pogodio posle samo tri minuta. 120 sekundi kasnije lepim golom King povećava na 2:0. Džejmi Vardi drugim golom u 20. minutu je povisio na neverovatnih 3:0. Siti je u tim trenucima na terenu izgledala kao razbijena banda. Nisu uspeli da se opasulje do kraja prvog poluvremena, u kojem nisu uspeli da upute niti jedan šut u okvir gola.

Zaigrao je tim Pepa Gvardiole dosta bolje u nastavku, ređale su se šanse pred golom domaćih, ali nikako Građani nisu mogli do gola. Ono što nije uspeo Siti, jeste Džejmi Vardi. Postigao je svoj treći gol u 78. minutu uz pomoć gol tehnologije, pošto je lopta za samo nekoliko centimetara celim obimom prešla gol liniju. Siti je uspeo u preostalih 15-ak minuta da ublaži bruku i poraz. Kolarov je postigao lep pogodak iz slobodnog udarca u 82. minutu, a Nolito je u 90. smanjio na 2:1 na asistenciju srpskog reprezentativca.

Siti je sada ostao na 30 bodova i nalazi se na četvrtoj poziciji. Lester je posle pet mečeva bez pobede u Premijer ligi konačno upisao tri boda i trenutno ima 16 bodova i drži 14. poziciju.

Ovo je bio neverovatan dan u Premijer ligi, na šest mečeva videli smo ukupno 29 golova, a svi domaćini su postigli minimum po tri pogodka na utakmici.