SUPERLIGA: Efikasno kolo, golovi i preokreti na sve strane

Fudbaleri Spartaka iz Subotice pobedili su u gostima ekipu Novog Pazara sa 4:2 u utakmici 19. kola Super lige Srbije. Spartak je do osme pobede stigao posle preokreta pošto je Novi Pazar golovima Anesa Ruševića u 16. i 36. minutu poveo sa 2:0.

Ognjen Mudrinski je u 40. minutu smanjio na 2:1, da bi Spartak u nastavku meča potpuno preokrenuo rezultat i stigao do pobede. Mudrinski je mrežu Novog Pazara pogodio i u 50. i 81. minutu, a strelac još jednog gola bio je Đorđe Ivanović.

Spartak je šesti na tabeli sa 29 bodova, dok je Novi Pazar na pretposlednjem, 15. mestu sa 12 bodova.

Radnički i Borc odigrali su u Nišu nerešeno 3:3. Radnički je tako produžio niz bez pobede u domaćem šampionatu na pet utakmica, dok je čačanski klub prekinuo seriju od šest mečeva bez bodova.

Borac je bolje počeo meč pa je golovima Uroša Delića u 21. i Stefana Mihajlovića u 36. minutu poveo sa 2:0, ali je Radnički do kraja prvog poluvremena upeo da izjednači pogotcima Miloša Petrovića i Lazara Arsića.

Marko Mrkić je golom u 60. minutu potpuno preokrenuo rezultat, ali je Mihajlović još jednom zatresao mrežu domaće ekipe, u 74. minutu, i tako joj doneo izjednačenje i bod.

Radnički je sedmi na tabeli sa 29 bodova, dok je Borac i poslednji sa samo devet osvojenih bodova.

U preostalim utakmicama koje su igrane od 13.00 Crvena zvezda je pobedila Voždovac sa 1:0, fudbaleri Bačke su na svom terenu slavili protiv Čukaričkog sa 3:1, dok je Radnik pobedio Rad minimalnim

Beta