DINAMO I ZVEZDA U KLINČU: Mamić hoće najboljeg fudbalera Crveno-belih, Terzić mu žestoko odgovorio

Jedini učesnik ovosezonske Lige šampiona sa prostora bivše Jugoslavije Dinamo iz Zagreba želi da u svoje redove dovede Mičela Donalda.

Ovo je u izjavi za Informer rekao alfa i omega kluba sa Makismira, Zdravko Mamić.

– Što se Dinama tiče, otvoreni smo za saradnju. Ukoliko ima dobrih igrača u Srbiji, ako klubovi hoće da ih puste i ti momci žele da dođu kod nas, mi ćemo ih primiti raširenih ruku. Nemam zaista nikakav problem sa tim što su oni igrali u Srbiji, tu barijere ne postoje. Uostalom, Donald je Holanđanin, njemu tek nije bitno. Čuo sam dosta dobrih stvari o Donaldu i skauti iz Dinama su ga pratili na nekoliko utakmica. Zasad klub sastavlja listu želja za zimski prelazni rok, a Donald je na njoj. Videćemo kako će se sve odvijati narednih dana, ima još vremena do početka prelaznog roka. Znam da je reč o kvalitetnom igraču, koji je mnogo pomogao Zvezdi i verujem da bi se snašao i u Dinamu, rekao je Mamić za Informer.

Na takvu izjavu Mamića oštro je odgovorio Zvezdan Terzić.

– O prodaji bilo kojeg igrača Crvene zvezde Dinamu iz Zagreba nema prostora ni za razmišljanje, a kamoli za pregovore. Ponavljam, ni za Donalda ni za bilo kojeg drugog igrača. Uostalom, Donald je kičma Zvezdinog tima i potreban nam je za osvajanje još jedne šampionske titule. On mora da ostane do leta. Nije stvar cene, već nam je potreban, izjavio je Terzić za Informer.