RADONJIĆ: Imamo samo jednu želju u duelu protiv Karpoša

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegova ekipa mora da bude oprezna u predstojećoj utakmici protiv ekipe Karpoš Sokoli u Jadranskoj ligi, ali da je spremna da ostvari novu pobedu.

„Posle izuzetno napornog i uspešnog ciklusa, očekuje nas duel protiv Karpoša, ekipe koja je mogla da ima više pobeda nego što ih ima. Napravili su mnogo promena, počev od promene trenera, a zatim je stigla i prva pobeda nad favorizovanom ekipom Budućnosti. Znamo da igramo protiv ekipe koja je kadra da napravi dovoljan broj pobeda i ostvari osnovni cilj. Medjutim, mi želimo još jednu pobedu i nove bodove. Zdravstveno stanje je dobro i spremni smo za utakmicu“, rekao je Radonjić.

Košarkaši Zvezde u ponedeljak od 18 časova u beogradskoj hali „Aleksandar Nikolić“ igraju protiv makedoske ekipe Karpoš Sokoli poslednju utakmicu 10. kola Jadranske lige. Zvezda je prva na tabeli sa svih devet pobeda i jedina je neporažena ekipa u ligi, dok je Karpoš poslednju sa samo jednom pobedom i osam poraza.

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić rekao je da utakmica protiv Karpoša neće biti laka.

„Imali smo jedan dan za odmor i odmah smo počeli pripreme za Karpoš. Možda na papiru to deluje kao laka utakmica, ali ona to nije. Karpoš je pobedio Budućnost, promenili su trenera i vidi se reakcija. Moramo da budemo oprezni, maksimalno koncentrisani kako bismo stigli do cilja, a to su bodovi u ovoj utakmici“, naveo je Lazić.

Beta