RADONJIĆ POTVRDIO: Zvezda oslabljena protiv Partizana!

Dejan Radonjic
FOTO: KK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izneo je utiske posle pobede nad Baskonijom.

Crvena zvezda savladala je Baskoniju 86:83 u meču 28. kola Evrolige.

Radonjić je istakao da je njegov tim odigrao veoma tešku utakmicu.


„Ne bih igrom reči pokušavao da objasnim. Pričao sam prošli put. Igramo protiv najboljih ekipa. Naravno da i oni rade nešto na terenu. Bila je teška utakmica. Posle lošeg starta, pokušavali smo da držimo visok ritam. Jako je bitno bilo da se razmišlja i o minutaži igrača. Timski je bio dobar meč. Odregovali smo posle lošeg početka. Utakmicu smo odigrali sa igračima sa kojima smo igrali. Sprovodili smo ideje“, kaže Radonjić.

Crnogorski stručnjak je saopštio lošte vesti navijačima, pošto će Stefan Marković skoro sigurno propustiti predstojeći večiti derbi sa Partizanom u ABA ligi.

„Imamo tri dana do meča u nedelju. Nisu neke prevelike šanse, ali me bih žurio sa ocenom. Ne radi se o težoj povredi, što je bitno. Večeras je očiglednije na početku da će se takve stvari dešavati sve češće, bilo bi dobro da se ne dešavaju“.

O tehničkoj koju je dobio Lazić na -13 i pokrenuo ekipu na neki način.

„Način na koji je krenuo da igra Lazić doneo nešto što nam je bilo potrebno da bi se ekipa energetski promenila. Imali smo dobar efekat posle toga, podigli smo agresiju, intenzitet nakon toga“, objašnjava trener Zvezde.

Neke promene su se pokazale kao dobre.

„Tražili smo tokom utakmice načine da bolje odigramo. Zbog toga su neki potezi bili koji su drugačije nego obično i to se pokazalo kao dobro. Pronašli smo pravi način“, jasan je Radonjić.

O potencijalnom plasmanu u Top 8.

„Ne vidim to tako. Zadovoljan sam svim što smo postigli. Ovo je 11. pobeda, to je više nego prošle sezone. Igraćemo svaki meč maksimalno, gde će to da nas dovede“.


Be the first to comment on "RADONJIĆ POTVRDIO: Zvezda oslabljena protiv Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*