PRESLATKA IVONA ODBRUSILA BRITANCIMA: Đokoviću da se obraćate kao Vašoj kraljici (VIDEO)

Obraćanje 10-godišnje devojčice Ivone Vasić britanskom novinaru Nilu Meklinu u kojem traži od njega da se sa više poštovanja ophodi prema srpskom teniseru, postalo je hit na društvenim mrežama.

Meklin i Đoković ušli su u sukob u nedelju popodne na konferenciji za medije nakon pobede srpskog tenisera na startu Zavrsnog Mastersa u Londonu protiv Austrijanca Dominika Tima, a sve zbog Novakovog bacanja reketa na kraju prvog seta, koji je izgubio u taj-brejku.

„Ovim putem želim da se obratim Vama „gospodine novinaru“ i svima vama koji mislite isto kao on. Ja se zovem Ivona Vasić, za mesec dana punim 10 godina i dolazim iz jedne male, ali sportske zemlje Srbije. Vi kao obrazovan čovek trebalo bi da znate koliko je teško biti broj 1, u bilo čemu, na svetu. Zato vas molim da sledeći put kada se budete obraćali Novaku to uradite sa poštovanjem i profesionalizmom, kao da se obraćate vašoj kraljici. On je vitez. Zašto vitez? Zato što je tenis viteška igra“, istice mala Ivona u video obraćanju.

Nijednog tenisera niste dočekali kao njega, sa tim cuvenim „britanskim sarkazmom“, koji bi trebalo da sačuvate za vaše sportiste.

„Zato vas jos jednom molim da sledeći put kada se budete obaćali njemu to uradite sa više poštovanja. Zašto? Zato što sam ja zbog njega počela da treniram tenis, kao i mnoga deca širom sveta, zato što kada gledam njega uživam i budem ponosna i srećna. Ponosna sam na to sto sam državljanka Srbije. A vas „gospodine novinaru“ treba da jhe sramota mojih godina. Novaku dajem svu moju podršku“, zakljucila je Ivona, uz povik: „Napred Novače“.

#NovakDjoković #Djoković #Nole #HotSport #Tennis #Masters #No1 #Serbia #Srbija #Djokovic

A video posted by HOTSPORT.RS (@_hotsport) on

Tanjug

1 Comment on "PRESLATKA IVONA ODBRUSILA BRITANCIMA: Đokoviću da se obraćate kao Vašoj kraljici (VIDEO)"

  1. Draga naša „KRALJICE“ Bog dragi te čuvao i svim dobrim nagradio !Hvala ti mnogo što si tako divno sve iskazala za nas sve skupa , a dobrota , plemenitost pravda i smirenost uvek pobeđuju!Želim ti da postigneš i ti dobre rezultate u svom životu i tenisu!Ponosu svojih roditelja a naša si dika, malena al tako „VELIKA“!!!!!

Comments are closed.