RADONJIĆ: Nadam se pobedi protiv Mege, očekuje nas zahtevan period u kom će biti oscilacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da se nada da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Mega Leksa zabeležiti novu pobedu, kao i da je svestan da je pred crveno-belim zahtevan period.

– Igramo prvi meč u ovoj sezoni protiv Mege, ekipe koja ima prepoznatljiv sistem i igru. Oni su na selekciju igrača od prošle godine dodali još nekoliko novih mladih i talentovanih igrača s dosta potencijala od kojih treba očekivati kvalitetna izdanja. Naši dueli su uvek bili specifični i interesantni, bez obzira na situacije u kojima se nalazimo. Spremamo se da odigramo dobro i da odgovorimo na njihov potencijal, energiju i individualne mogućnosti i da dođemo do novih bodova – rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.

Crvena zvezda će dočekati u nedelju u dvorani „Aleksandar Nikolić“ od 17.00 Mega Leks u četvrtom kolu Jadranske lige. Novinare je zanimalo da li je utakmica protiv Mege dobra priprema za skori početak takmičenja u Evroligi.

– Za nas je svaki meč bitan. Razmišljamo o tome da da budemo bolji od protivnika, ali osim toga, svaki duel je bitan u smislu da posle toga spremnost bude veća. U ovom trenutku celokupna koncentracija je da budemo bolji od Mege – rekao je Radonjić i dodao da je svestan da je pred Zvezdom zahtevan period, s obzirom na to da njegov tim očekuje veliki broj utakmica, kao i da misli da će biti oscilacija u igri.

– Videćemo kako će sve funkcionisati, teško je u ovom trenutku naći pravi reči za ono što nas očekuje. Znamo da će biti teško. Trenutno možemo biti zadovoljnim formom, ali siguran sam da će biti oscilacija u narednom periodu – rekao je trener crveno-belih.

Radonjić je dodao da je njegovoj ekipi potrebno „još igrača“ kako bi na „najbolji mogući način“ prošla predstojeći ciklus, ali da još uvek nema naznaka ko bi mogao da pojača tim.

FOTO: KK Crvena Zvezda

Beta