ĐAVOLI TONU SVE DUBLJE: Votfordova lekcija Murinjovom Junajtedu (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Junajteda doživeli su i treći poraz u nizu. Žoze Murinjo će morati što pre da nađe rešenje ovih nedaća, ili će ovo biti još jedna loša sezona za engleskog velikana.

Votford je na svom Vikaridž Roudu slavio sa 3:1.

U prvom poluvremenu domaća ekipa je imala nekoliko izuzetnih šansi, i sve preko Igaloa. Ipak, uspeli su da stignu do vođstva, Janmat i Britos su čini se uz faul oduzeli loptu Marsijalu, Holanđanin ju je onda sjajno prosledio do Kapua, koji je lepim udarcem savladao De Heu. Do kraja poluvremena videli smo prečku Pogbe sa 30-ak metara.

U drugom poluvremenu  Votford se povukao, a Junajted je krenuo svim silama na gol rivala. To im se isplatilo u 62. minutu kada je Rašford postigao gol i još jednom pokazao Murinju da mu je mesto u prvoj postavi. Nastavili su gosti sa atacima, a najbolju šansu za preokret propustio je Zlatan. Ibra je sjajno tukao glavom, ali je Gomeš još bolje intervenisao. Presudan momenat dogodio se u 82. minutu kada je Macari Kapua zamenio Zunjigom. Upravo, Zunjiga je minut kasnije savladao De Heu i doneo prednost svom timu. Junajted je jalovo pokušavao da dođe do gola, ali je uspeo samo da primi još jedan. Ponovo je kolumbijski rezervista bio heroj, oborio ga je Felaini u šesnaestercu gostiju, pa je Martin Oliver pokazao na belu tačku. Troj Dini je rezuantnim udarcem po sredini gola postavio konalnih 3:1.

Junajted sada ima devet bodova, i šest manje od vodećeg Sitija. Votford je posle drugog trijumfa u nizu stigao dosedmog boda.