NIKOLIĆ: Skupština ne utiče na ekipu, razmišljamo samo o sportskim stvarima

marko-nikolic-partizan

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da izbori za novog predsednika crno-belih ne utiču na ekipu i da veruje da će osvojiti tri boda na gostovanju u Čačku protiv Borca.

„Tokom pauze imao sam kompletan tim i prijala nam je pauza da se osvežimo. Radili smo na taktici i fizičkoj snazi, tako da verujem da spremni čekamo Borac. Biće teško, ali očekujem da nađemo način da osvojimo tri boda“, rekao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

On je naglasio da veoma ceni Borac, iako je u donjem delu tabele, istakavši da ima čvrstu odbranu.

„Teško primaju golove, verujem da će i sada biti čvrsti u odbrani, kao i da će nas ugrožavati iz kontranapada. Najverovatnije nas čeka težak teren, ali moramo da se prilagodimo na njega“, poručio je trener crno-belih.

Izborna skupština kluba održaće se 14. septembra, samo tri dana uoči večitog derbija, ali Nikolić poručuje da su stručni štab i fudbaleri potpuno fokusirani na teren.

„Skupština ne utiče ni najmanje na mene, a verujem i igrače, čak ne znam ni datum kada se održava. Na nama je da se na terenu borimo za grb i dres Partizana, i da razmišljamo samo o sportskim stvarima“, rekao je Nikolić i dodao da mu je bilo čudno da tokom pauze da radi sa kompletnimom timom, jer je ranije Partizan imao najmanje 10 reprezentativaca.

Utakmica 8. kola između Borca i Partizana igra se u nedelju od 19 sati u Čačku.

Tanjug