LOŠ, LOŠIJI, PARTIZAN: Vojvodina uništila katastrofalne crno-bele (VIDEO)

Fudbalerima Partizana ne pomaže ni novi trener Marko Nikolić. Vojvodina je u Humskoj slavila sa 3:1.

Lale su u prvom poluvremenu postigle dva gola. Prvi je bio remek delo Melega, dok je drugi lepim udarcem sa distance postigao Paločević. Partizan je u prvom delu imao dve prilike preko Božinova, ali je Bugarin jednom pogodio prečku, a drugi put ga je zaustavio Kordić.

Pred start drugog dela Nikolić je u igru ubacio Đurđića i Ilića, a izašli su Mihajlović i Stevanović. Ipak, Partizan je i dalje veoma teško dolazio do šansi. Sve karte u napad strateg crno-belih je bacio uvođenjem Leonarda umesto Evertona. Nedugo zatim, posle dobrog centaršuta, Božinov je sjajno šutirao glavom i savladao golmana gostiju za 2:1. Imao je Bugarin još jednu šansu nkoliko minuta kasnije, ali je njegov šut makazicama izbačen sa gol linije. Do kraja meča Lale su uvećale prednost preko rezerviste Trifunovića. Bivši fudbaler Zvezde se nekoliko minuta pre gola, obrukao promašivši praznu mrežu. Ipak, kasnije je ispravio grešku i postigao gol za konačnih 1:3.

Partizan tako ni posle tri kola Super lige ne zna za pobedu, pa se nalazi na katastrofalnom 14. mestu sa samo jednim osvojenim bodom. Tokom većeg dela meča sa tribina stadiona u Humskoj se orilo, Uprava napolje.